Fitnessboxes.nl

Allereerst willen wij u hartelijk welkom heten bij Fitnessboxes.nl
Hieronder vertellen wij wat over onszelf.
Smartic

Wie zijn wij?

Fitnessboxes is een snel groeiend bedrijf die supplementen verkoopt van de allerhoogste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het maximale uit hun atheltisch vermogen kunnen halen en hopen doormiddel van onze supplemten en service daarbij te assisteren. Zo zijn wij op het idee gekomen om onze klanten maandelijks te voorzien van de beste supplementen, traningsschema’s en recepten. 

Onze fitnessboxes bevatten zorgvuldig gekozen supplementen die aansluiten op uw doel. U hoeft zich alleen te focussen op het trainen, wij zorgen ervoor dat u maandelijks de benodigden supplementen die aansluiten op uw doel. Daarnaast zitten er trainingsschema’s en recepten in die helpen met de vooruitgang van uw spieropbouw voor maximale prestatie. Deze trainingsschema’s focussen elke maand op 2 verschillende spiergroepen. Onze recepten zijn gevarieerd voor verschillende tijden van de dag. Bijvoorbeeld ontbijt, avondeten en een tussendoortje voor de training.

Start met Fitnessboxes.nl

Velen klanten gingen u al voor!

0
Opgericht
0 +
Producten
0
Categorieën
0 +
Klanten
0
Verschillende smaken

Onze specialiteiten

01. Hoge kwaliteit

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en wij staan hiervoor garant. Al onze supplementen zijn voorzien van de juiste certificaten en uitvoerig getest.

02. Snelle levertijd

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel kunnen genieten van hun aankoop. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop binnen 2-4 dagen op deurmat staat.

03. Fitnessbox

Of u een beginnende sporter bent of een ervaren sporten, het maakt niet uit. De fitnessbox heeft de essentials voor elke sporter om het maximale uit hunzelf te halen.

Smartic